Мариян Христов: Ядосан съм, скъсаха си дупетата да тренират и бягат, но…

Треньорът на Септември бе видимо недоволен след мача с Дунав (Русе), който завърши при резултат 1:1. Той в прав текст обяви, че е ядосан и обясни защо.БЛИЦ

“Доволен? Ядосан съм. Не заслужавахме да победим. Несериозно отношение. Не ми се говори. Питайте ме нещо друго. Кое не ме задоволи? Не може да изпуснеш такъв мач. Във футбола не винаги нещата се получават, но не може да изпуснеш десет положения. Трябва от десет поне едно да вкараш. Как да подцениш този мач? Скъсъха си дупетата, с извинение, да тренират и бягат, но не успяха да победят. Футболистите също са ядосани, защото знаят какво изпуснаха”, каза Христов.

“Какво има да тренират момчетата? Те тренират всяка седмица едно и също. Добре знаят какво трябва да направят. Липсва ли ни класа? Не знам, нещо друго ме питайте. Има още един мач и от нас зависи всичко. Ще ни бъде доста по-трудно, но като не може да победиш днес, ще се наложи да се хвърлиш другия мач. Не искам да си избираме противници. Всеки мач играем за победа”, добави треньорът на столичани.