Само в БЛИЦ! Хубчев предаде лошо Борислав Михайлов на Великден!

Петър Хубчев извърши коварно предателство спрямо президента на БФС Борислав Михайлов по време на най-светлия християнски празник, научи БЛИЦ.

Бившият защитник не звъннал дори един телефон на човека, който го назначи за национален селекционер и по този начин му гласува безрезервно доверие и то още преди да е постигнал значими успехи като клубен треньор.

Хубчев задействал плана по оттеглянето си в края на страстната седмица и поставил съотборниците си от златното поколение в САЩ Михайлов, Лечков и Костадинов в неловко положение.

В петък, Борислав Михайлов все още не знаеше, че Хубчев му е обърнал гръб. Същата ситуация беше и с първия вицепрезидент на Централата Йордан Лечков.

И ако предположим, че Хубчев се е обидил от критиката на Лече за слабото представяне на трикольорите срещу Косово, то постъпката му спрямо Михайлов е сравнима само с тази на Юда спрямо Исус Христос.

Нещо повече – Хубчев, който уж се е изградил като професионалист в Германия, е позвънил на няколко избрани футболисти, за да си вземе довиждане и да им благодари. БЛИЦ научи, че един от играчите, които са получили телефонно обаждане е капитанът на ЦСКА Николай Бодуров.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

Помощниците на оттеглилия се Хубчев са звъннали няколко телефона на любимците си в националния отбор, за да ги уведомят за дезертьорството си. Едва ли дори в банановите републики, един селекционер ще звъни на играчите, за да им каже, че си отива, вместо да уведоми ръководството дори с един СМС.

Явно психиката на Хубчев се е оказала прекалено слаба и той е предпочел да си тръгне преди решителните мачове на България срещу Чехия в Прага и Косово в София, вероятно защото си е давал сметка, че едва ли ще ги спечели.

По време на краткото си пребиваване в националния отбор, Хубчев не успя да изгради облик на отбора, въпреки че в някои от мачовете играчите се раздаваха на пълни обороти.

Правеше впечатление и нелогичните повиквателни към футболисти-пешеходци, които не са титуляри в отборите си за сметка на други, които играеха на високо ниво в Европа.

Така или иначе националният отбор ще се съвземе от предателството на Хубчев и има потенциал да покаже добри игри.