Георги Тодоров за Костов: Аз не приемам бурните…

Георги Тодоров записа пореден дебют начело на Левски, а тимът му постигна успех с 3:1 над Ботев в Пловдив. Специалистът бе доволен от показаното и похвали футболистите си.БЛИЦ

“За разлика от предния мач играхме по-агресивно и организирано, с по-голямо желание за победа. Победата бе много нужна за спокойствието на отбора. Имаше проблеми през седмицата, особено през първите дни откакто бяхме заедно, но се радвам, че излязоха от това състояние. Когато не играеш добре и губиш вкъщи, не е приятно. Надявам се тази победа да ги вдигне. Играхме по-огранизирано и офанзивно”, започна Тодоров.

“В състава имаше перфектен Тиам, Нуно Рейш. До края на сезона ще давам шанс на младите футболисти. Радвам се, че Станислав Иванов вкара гол, за да се успокои, защото има страхотни качества. Днес игра добре”, каза наставникът на “сините”.

“Костов имаше проблеми през цялата седмица. Играе трети мач на инжекции и не може да издържи цял мач. Не знам колко бурно е реагирал. Аз не приемам бурните…”, завърши Тодоров.