Стойчо Стоев: Критерият на съдията трябваше да е еднакъв (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев не беше особено доволен след нулевото равенство с ЦСКА. “Тази точка може да се окаже и добър резултат. Преднината се запазва, ние имаме и по-добри показатели от противника. Донякъде равенството е добро. Имахме ситуации, но мисля, че критерият на съдията трябваше да е еднакъв – говоря за ситуациите при дузпите. Нарушението срещу Марселиньо въобще не трябва да се коментира. Както ние не спорихме, когато на тях им дадоха дузпа, така мисля, че имаше и при нас. Такива ситуации променят мача”, каза Стоев пред Диема Спорт.

“Като цяло се получи здрав мач. Двата тима оцениха важността на срещата, имаше сблъсъци – чисто игрови, без да се нарушава феърплея. Имаше и немалко футбол. Не съумяхме някои ситуации да ги отиграем по-добре”, продължи спецът.

“Първото полувреме бяхме стъписани. Преломният момент беше изпуснатата дузпа. След това заиграхме нелошо, започнахме да контролираме топката по-често. Създадохме ситуации, които трябваше да изиграем по-добре”.

“Второто полувреме, изключвам статичните ситуации, в които ЦСКА опита да вкара дълги топки в наказателното ни поле, се справихме. Втората част беше по-спокойна. Имахме и ситуации на контраатаки. Опитът си оказа влияние. Тези играчи имат и нужната увереност”.

“Не мога да кажа, че сме фаворити – теоретично не сме шампиони, не бих казал, че все сме шампиони. Предстоят ни три много сериозни двубоя. Трябва да ги победим, за да станем шампиони. Три точки разлика е както добър точков резултат, така и измамен. Една загуба и победа за ЦСКА в един момент ще ни изравни и напрежението пак ще е върху нас”, добави Стоев.