Георги Тодоров каза кое най-много е липсвало на Левски

Треньорът на Левски Георги Тодоров бе доволен след убедителната домакинска победа с 5:1 над Черно море в мача от 33-ия кръг на Първа лига. Той разкри, че до момента на тима е липсвало най-много търпение, а младите играчи имат качества.БЛИЦ

„Започнахме мача малко неубедително в първите минути. След това мисля, че контролирахме мача. Отбелязахме хубави голове. Пожелавам на футболистите повече такива моменти – това, което виждате да радват публиката и феновете да са доволни. Ще се радвам, ако успеят младите да се наложат. Много от младите имат качества, но трябва търпение. Това, което досега липсваше в Левски. Деян Иванов не е играл една година и половина и за съжаление не е готов физически за 90 минути. Мисля, че с играните мачове ще преодолее това нещо”, коментира Георги Тодоров.

„Би било хубаво да вземем директно място в евротунирите, но аз искам да играем добре, а тогава победите ще дойдат. Кое място ще заемем зависи и от противниците, не само от нас”, каза още Тодоров и добавПри всички случай тази победа ще помогне. Тя носи по-голямо самочувствие и увереност”, добави наставникът на „сините“.