Оставят Люпко да води ЦСКА-София и през следващия сезон?

ЦСКА-София може и да не осъществи треньорска промяна след края на сезона. В момента начело на тима е Добри Митов с консултанти Люпко Петрович и Димитър Пенев. Основните тактически указания  дава сърбинът, който на практика е най-старши от тримата в екипа и има решаващата дума. От клуба признаха, че обмислят варианта треньорският щаб да се запази и през следващия сезон. Главният мениджър Стойчо Стоилов получи няколко въпроса по тази тема след мача с Лудогорец. Той заяви: “В момента имаме треньор и не е сега моментът да коментираме този въпрос. Ще видим”. А на въпрос: “Може ли щабът да остане и през следващия сезон”, отговорът бе: “Зависи как се справят до края”.SPORTAL.BG

Това е индикация, че ако ЦСКА-София спечели всикчи оставащи мачове, треньорският щаб е много вероятно да остане непокътнат. Аргументът в полза на Петрович е огромният му опит и големите успехи на международната сцена. Сърбинът е носител на КЕШ с Цървена звезда през 1991 година, а има и силни еврокампании с Левски и Литекс.

Така ЦСКА-София може да си спести треньорската сага това лято. Миналата година “червените” търсиха повече от месец нов наставник.

“Тема спорт”