Първо в БЛИЦ! Цялата истина за Бодуров и ЦСКА! Нещата са сериозни!

Какво се случва с Николай Бодуров? Наистина ли той не иска да преподпише с ЦСКА, за да премине в казахстански клуб като свободен агент, и поради тази причина е забит на пейката? За треньорска, шефска или друга контузия става въпрос.БЛИЦ

Днес в медиите се появи такава информация – капитанът на „червените” няма да играе повече до края на сезона, защото не желае да удължи договора си. Това вбесило босовете му.

БЛИЦ обаче разбра каква е истината. Николай Бодуров има сериозен здравословен проблем. Става въпрос не за една, а за две дискови хернии, които го измъчват. Засега те не му пречат да тренира и да играе, но не и пълноценно. Болките се появяват най-вече в състояние на покой. Поради тази причина от известно време Бодуров пие обезболяващи, защото херниите не го оставят на спокойствие най-вече вечер и нарушават съня му.

Winbet – победата е емоция! (18+)

Факт е, че договорът на капитана на ЦСКА изтича след края на сезона, но как той ще иска да заиграе в чужбина при въпросните здравословни проблеми.

Към Бодуров интерес има от Русия и Казахстан, но дисковите хернии ще му попречат за осъществяването на трансфер.

Освен това Николай минава за един от любимците на „червеното” ръководство, което винаги е било позитивно настроено към него.

„Ако Бодуров искаше да се махне от ЦСКА, щеше да си намери отбор още преди няколко месеца, защото от януари той има право да подпише с друг клуб договор, който да влезе в сила от лятото. Тогава все още беше здрав.

Всъщност, най-голямото доказателство, че няма проблеми с босовете, са обстойните изследвания, които са му направени и които доказват наличието на двете дискови хернии”, твърдят източници на БЛИЦ.