Мълния в БЛИЦ: ЦСКА почти приключи със… селекцията, датчани…

ЦСКА този път не само движи усилено селекцията, но е и… почти пред приключване. Източници на БЛИЦ разкриха, че „червените” са се договорили с петима футболисти, а двама от тях вече имат подписани договори, които ще влязат в сила от 1 юли.

Единият е южноамериканец, а другият е европеец, играл през последния сезон в бивша съветска република.БЛИЦ

Не е изключено с червения екип от лятото да се появи и български футболист, който е част от елитен наш отбор.

Winbet – победата е емоция! (18+)

Припомняме, че през зимната пауза ЦСКА успя в последния момент да привлече само един играч и то под наем – защитника Нуно Томаш.

Днес в медиите се появи информация, че другата седмица предстои среща на високо ниво в ЦСКА, на която ще бъде обсъдена селекцията. Среща ще има, но на нея ще се дискутира треньорският пост, след като трансферите са ясни.

Междувременно вчера от 18:30 часа до 19:45 часа се е провела среща между Гриша Ганчев и фенове на отбора. На нея са засегнати теми, свързани с Нестор Ел Маестро, Любо Пенев и предстоящото разрешаване на въпроса със старши треньора. Говорено е и за стадиона, като се очаква датски инвеститор да помогне за реконструкцията на „Армията”. Не е изключено въпросните датчани да станат и рекламодатели в ЦСКА. Процедурата по стадиона се очаквало да стартира през януари 2020 година и да продължи между 8 и 13 месеца.