Бербо: Писна ми, искам да напусна!

Не мога да бъда полезен, ако не играя. По-добре е, ако си кажем довиждане, казва още Митко

Българската футболна звезда Димитър Бербатов изригна заради статута си на резерва и неясното бъдеще в Манчестър Юнайтед. Българинът започна лятна подготовка с отбора и всички очакват той да бъде продаден. Сър Алекс обаче изненадващо преди няколко дни заяви, че Бербатов е чудесен футболист, който не е получил достатъчно шанс за изява през изминалия сезон. БЛИЦ

Ето какво написа Димитър Бербатов в профила си в социалната мрежа “Фейсбук” по повод непрекъснатите спекулации по него адрес:

“Понеже се уморих от спекулации, ви казвам това. И аз чета вестници. Всички пишат, че цената ми е 10 милиона паунда. Отивам и говоря със Сър Алекс и той ми казва, че е 5 млн. Така, кой казва истината, какво мислите??

Истината е, че обичам Манчестър Юнайтед, но не мога да бъда полезен, ако не играя. А аз искам да бъда на терена, да помагам. Но по необясними причини това няма да се случи или моите шансове ще бъдат ограничени, така че по-добре ще бъде за всички, ако си кажем “довиждане”.

Ако не, аз съм професионалист и ще продължа да правя всичко, за да помогна на отбора и на съотборниците, винаги когато имам възможност за това”, обясни Митко.