ЦСКА краде сигурен за Левски

ЦСКА е направил най-добрата оферта за италианския нападател Диего Фабрини, който беше считан за сигурно попълнение на Левски. Според румънското издание DigiSport.ro предложените от „червените“ лични условия са малко по-добри от тези, които дават на Фабрини от Динамо (Букурещ).БЛИЦ

Самият Фабрини се надяваше на трансфер именно при „кучетата“, където да сформира италиански нападателен дует с Матиа Монтини. Той дори бил готов да приеме по-ниска заплата, за да играе в Букурещ, тъй като няма да се налага семейството му да свиква с нова държава.

Само преди няколко дни беше сигурно, че Диего Фабрини ще премине от настоящия си клуб Ботошани в Левски. Нападателят няколко пъти беше наблюдаван от новото румънско скаутско звено на „сините“. След това обаче от Румъния се появи информация, че той е предпочел предложението на Динамо (Букурещ).

„Фабрини напуска, но със сигурност няма да играе в Румъния. Момчето беше честен с мен и обеща да остане в Ботошани, ако не си намери нов отбор. Сега обаче има оферта, с която не можем да се борим. Предлагат му 3-4 пъти по-голяма заплата“, обяви собственикът на Ботошани Валериу Ифтиме.