Арда очаква още двама нови до края на седмицата

Новият член на Първа лига Арда започна подготовка за историческото си първо участие сред елита на българския футбол. Наставникът Стамен Белчев събра футболистите, които вчера и днес минават медицински прегледи. По-късно групата заминава за Банско, където ще продължи първата част от своята подготовка. Там футболистите ще бъдат настанени в супер луксозния комплекс „Катарино СПА“, където ще имат на разположение най-добрите условия за подготовка и възстановяване.БЛИЦ

До този момент Арда официално има подписан договор с един играч. Това е вратарят Николай Банков, който идва от Ботев (Враца).

Очаква се до края на седмицата към отбора да се присъединят още двама футболисти.

Както БЛИЦ СПОРТ вече съобщи, пред договор с Арда е и Александър Георгиев, играл за последно в Етър. 

В Банско новакът в Първа лига ще остане до 29 юни и ще изиграе две контроли. Първата е на 22 юни с Поморие, а втората е предвидена за 26 юни с румънския Академика Клинчени, който от тази година ще играе в Първа румънска лига. Третата проверка на Арда ще е на 29 юни срещу Ботев (Пловдив), като срещата ще се играе на стадиона в Коматево.

Тимът ще бъде официално представен пред феновете на 6 юли в Кърджали с мач срещу Ботев (Гълъбово). Всички срещи привържениците на Арда ще могат да ги наблюдават на живо в ютуб канала на ПФК Арда.