Ексклузивно в БЛИЦ: Какво ще се случи? Боби привиква Балъков на спешна среща!

Президентът на БФС Борислав Михайлов е привикал на среща националния селекционер Красимир Балъков, разбра БЛИЦ. Двамата трябва да се видят на четири очи най-късно в петък. Треньорът ще направи отчет на първите си два мача начело на България, които завършиха загуби. Първо Чехия ни би в Прага с 2:1 по пътя към Евро 2020, а след това се издънихме срещу Косово на родна земя – 2:3.БЛИЦ

Какво да очакваме на въпросната среща?

1. Сигурно е едно – Балъков ще продължи да води националния отбор, но ще се предприемат извънредни мерки, след като рано-рано изпуснахме шансове за класиране на Евро 2020.

2. Предстои тотална промяна в тима. Не е изключено част от „старите пушки” повече да не получават повиквателни. Ще се залага на млади футболисти и сглобяването на чисто нов състав, който тепърва ще бъде обиграван.

3. Доста е вероятно БФС да се обърне към държавата с молба да не се раздават под път и над път български паспорти на чуждестранни футболисти. За да се сдобият с такива, иностранците трябва да имат поне четиригодишен престой у нас.

Както БФС, така и Балъков имали и други идеи, които ще бъдат обсъдени на предстоящата среща.

„Така е. Има неща, които се обсъждат и на които още няма да се дава гласност, докато не бъдат формулирани на 100 процента. Но е факт, че предстоят големи промени в отбора”, твърдят източници на БЛИЦ.