Добри Митов каза в какво ЦСКА трябва да се подобри преди мачовете в Европа

Треньорът на ЦСКА Добромир Митов коментира в какво още трябва да се подобри тимът, след като победи Вихрен с 3:0 в последната си проверка от лятната подготовка. Наставникът нарече “фалшиви информации” слуховете, че тимът на Титоград, срещу който “червените” ще играят в първият квалификационен кръг на Лига Европа, е пред разпад.БЛИЦ

“Казах още на пристигането на летището, че отборът е готов. Днес не бяхме максимално концентирани. Постигнахме добър резултат и това беше най-важното. Няма контузии и сме готови да чакаме битките за Европа. Във всички фази играта на ЦСКА трябва да се подобри. Бяхме балансирали двата състава. Кой ще играе, ще видите непосредствено преди мача с Титоград. Новите се стараят и се вписват добре“, сподели Добри Митов след мача.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

„Фалшиви информации са, че отборът на Титоград е пред разпад. Пратихме съгледвач на мача, анализирали сме ги. Момчетата ще бъдат информирани за силните и слабите страни на противника. Не стоим със скръстени ръце. Сами виждате прогреса в Митко Митков. В определени моменти правим грешки, но затова сме тук, за да работим. Надявам се да спечелим. Първите мачове са трудни, всяко начало е трудно. Ще подходим отговорно”, добави наставникът на „армейците“.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа