Левски представи новите екипи! Специално за феновете върна… (ВИДЕО и СНИМКИ)

Ръководството на Левски представи новия екип на отбора за сезон 2019/2020. Пресконференцията се проведе в официалния магазин на “сините” в сектор “А” на стадион “Виваком Арена Георги Аспарухов”. Екипировката е на фирмата “Найк”, като на челно място е логото на новия генерален спонсор на клуба – Национална лотария. Четирите седмици (7777.bg) заменят досегашния спонсор Efbet. БЛИЦ

Прави впечатление, че е върнато легендарното “Л” на гърдите на екипите, което със сигурност ще се хареса страшно много на феновете. През последните няколко сезона “сините” играха с емблема на гърдите, като за последно символът на клуба “Л” беше част от екипите през сезон 2013/2014.

В ролята на манекени влязоха Николай Михайлов, Станислав Иванов, новото попълнение Дени Алар и Хали Тиам.

Winbet – най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

На брифинга Илия Христов от сдружение “Сини сърца” обясни в детайли за новия екип и най-вече за връщането на легендарното “Л” на гърдите. Той показа и още нещо уникално, което е на фланелките – първият печат на футболния клуб. Той е поставен от вътрешната страна на екипа.

От “синия” клуб съобщиха, че имената на футболистите на гърба на фланелките ще бъдат на латиница за мачовете в българския шампионат, а за срещите от Лига Европа – на латиница.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига – подготовка и трансфери