Левски с официално съобщение след кървавото меле с феновете

Ръководството на Левски излезе с официално съобщение след инцидентите с феновете на тима в Братислава. “Сините” привърженици бяха нападнати от ултраси от Полша и Холандия, а след това над 40 наши сънародници бяха арестувани. Вече всички са освободени и пътуват за Ружомберок за двубоя с местния тим от Лига Европа. блиц

Ето какво написаха от клуба:
“Скъпи левскари,

ПФК „Левски“ се обръща към своите най-верни и горещи привърженици, пристигнали в Словакия, за да подкрепят любимия отбор в днешния мач срещу „Ружомберок“ от “Лига Европа”. Изразяваме своята благодарност, че ще можем да разчитаме на своя 12-и играч в двубоя тази вечер.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

По информация, получена в клуба, част от пътуващите сини фенове са били нападнати снощи в Братислава от холандски хулигани от агитката на „Аякс“ и поляци от агитката на „Краковия“.

Българските фенове не са провокирали по никакъв начин нито местните жители, нито гостите на града.

За щастие няма сериозно ранени наши фенове и всички задържани вече са освободени, което е още едно доказателство, че нямат вина за инцидента. Клубът е в контакт с привържениците на „Левски“ и е готов да им окаже съдействие при необходимост.

Изказваме специални благодарности за добрата работа на МВнР и на посланик Чобанова”.