Пълна промяна в ЦСКА за Черна гора

Стартовият състав на ЦСКА ще бъде сериозно променен за гостуването на Титоград утре, информира „Тема Спорт“. „Армейците“ играят срещата реванш в Лига Европа от 21:30 часа. „Червените“ изглеждат сигурни за втория кръг, след като победиха с 4:0 в Борисовата градина. Това ще е и една от причините за многото промени в състава спрямо последната среща – домакинското 2:2 с Етър.БЛИЦ

Друг мотив е сгъстеният цикъл, в който се намира отборът. За първи път като титуляр ще стартира централният нападател Тони Уот. Той така и не записа минути в двата двубоя с Титоград и Етър досега. Али Coy ще получи почивка, иначе ще му се натрупат 4 мача в рамките на около две седмици с предстоящия в събота двубой срещу Черно море на “Армията”. А и след варненци за ЦСКА идва домакински сблъсък с Осиек във 2-ия кръг на ЛЕ.

В атака ще има и други размествания, като Тиаго или Фабрини няма да фигурират сред 11-те. Един от тях ще стартира зад нападателя, а другият ще остане резерва. Руснакът Давидов със сигурност ще започне, като той по-скоро ще атакува по левия фланг, а няма да е на номиналната си позиция като офанзивен халф. Давидов не се включи срещу Титоград, а срещу Етър записа половин час на терена.

Очаква се на пейката да седне и Греъм Кери, който бе титуляр и в двата мача досега. Вместо него отдясно ще напада Митко Митков. 18-годишното крило вкара красив гол от дистанция при първата си поява на “Армията” – срещу Етър. Ако Митков започне утре, това ще му е дебютен мач като титуляр с червения екип.

В халфовата линия също ще има размествания, а и ЦСКА ще е с променена схема спрямо първия мач с Титоград – 4-2-3-1 вместо 4-1-4-1. Двойка вътрешни халфове вероятно ще са Бикел и Малинов. Двамата не са били титуляри от началото на сезона. Пинто ще остане резерва. Рокади ще има и в защита, като Бодуров и Чорбаджийски няма да стартират заедно в сърцето на ариергарда. ЦСКА лети днес в 11:45 часа с чартър до Подгорица. Отборът заминава от Терминал 1 на летище София.