Белчев: Червеният картон ни улесни, имахме късмет – не бива да се лъжем

Наставникът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев прие сдържано победата с 3:1 над Берое, която е първа в елита за “сините”. Специалистът призна скромно, че и късметът е бил на страната на неговия тим. SPORTSL.BG

“След всяка победа се чувствам щастлив. Надявам се и феновете да са останали доволни от показаното. Няма какво да се заблуждаваме обаче – чака ни страшно много работа. Желая още от футболистите. Затова сме взели тези футболисти, за да бележат. Искаме всички да покажат още по-добро ниво. Този червен картон доста улесни нашия отбор, макар че през второто полувреме Берое имаше по-чистите положения. Може би излязохме след почивката разпиляни, не ни се получаваха нещата в предни позиции. Не трябва да се лъжем – днес и късметът беше с нас.

Работим всеки ден, за да можем още да се подобряваме. Футболът трябва да носи радост на момчетата. Не се интересувам от статистика. Пак казвам – статистиката не ме интересува! Добре е, че имам положителен баланс срещу млад треньор като Александър Томаш. Крумов и Марчев от снощи имат вирусно заболяване, през седмицата такова имаше и Иван Коконов. Това ме принуди да правя рокади в състава, но затова сме 20 човека в отбора”, каза Белчев.