Сараево дава Левски на УЕФА

Сериозен скандал може да породи издигнат транспарант от феновете на Левски по време на домакинския мач срещу ФК Сараево от Лига Европа.

“Ратко Младич и Аркан ви е*аха! Сега наред сме ние!”, обърнаха се “сините” фенове към гостите от Босна и Херцеговина. Това породи сериозно недоволство сред ултрасите на Сараево, които се заканиха да си отмъстят в босненската столица.sportni.bg
Медиите в бившата югославска република също не остават равнодушни. “Примитивните им фенове [на Левски] за пореден път демонстрираха, че човешката глупост няма граници”.

“Конкретно, една група от идиотски “фенове” на българския тим вдигнаха плакат. По принцип ние не трябва да се съмняваме, че провокацията ще предизвика буря от негодувание сред феновете на Сараево, както и у всички нормални хора, независимо кого аплодират”, пише sportsport.ba.

“ФК Сараево спешно трябва да изпрати жалба в УЕФА”, твърди още изданието, призовавайки ръководството на съперника на Левски да натопи българския клуб заради случилото се на Герена