Стоев: Вече мислим за Марибор

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев ще заложи на играчи, които играят по-малко в реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу ТНС. Както е известно, първата среща завърши 5:0 за разградчани, които вече мислят за плейофа с Марибор.SPORTAL.BG

“Няма разходки. Това е европейски мач. Просто една идеална възможност за футболистите, които нямат достатъчно игрови минути да ги получат. Други пък да получат известна почивка. Надявам се, че няма да има контузии. Ясно е, че противникът ще играе за своята чест. Няма да отпишат мача, докато от наша страна трябва да има подобаващ отговор. Не деля играчите на Лудогорец на титуляри и резерви. Имаме много равностойни играчи, като всеки от тях се представя подобаващо. Може да има промени в схемата, тъй като пробваме различни неща, но ще реша допълнително”, заяви Стоев.

“От вчера вече гледаме Марибор. Моите анализатори са ми дали видео материали. След мача в Уелс ще ги гледаме повече. Не искам да давам оценки за Марибор. Един словенски тим, който има добри футболисти, търсещи победата от първата до последната минута. Марселиньо е част от отбора вече дълго време, въпреки че не бе съобщено пред медиите. Той ви потвърди, че сме говорили. Няма какво да кажа повече по темата, както и за евентуална продажба на Брандао”, завърши треньорът на Лудогорец.