Стойчо Стоев след разгрома: Играхме на крак и доста бавно

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев не остана много доволен от играта на отбора на реванша срещу ТНС, който орлите спечелиха с
“Изхабих нерви от гледна точка на това, че дадохме възможност на противника, че може да направи нещо, предвид нашата игра. Играхме на крак и доста бавно. Не използвахме скоростта си. Не че ни създадоха някакви положения… С нашата игра дадохме възможност на противника да ни блокира.

Имаме скорост, фантазия и креативност, но не ги използвахме.SPORTAL.BG

Със сигурност е имало подценяване при 5:0 от първия мач. Но хубавото е, че нямаше контузии и като цяло с лекота си взехме мача.

Исках да видя как ще стоим на терена с трима вътрешни халфове. Плюс това дадох малко почивка на Дан Битон. Ясно ми е, че Манолев не е за ляв бек, трудно му е на тази позиция, но дадох почивка на Недялков и бях принуден да го използвам в тази част на терена.

Предстоят ни два мача срещу Марибор, в които трябва да направим всичко възможно да успеем. Всички го желаем. Всеки отбор си има стойности и различен начин на игра. Не мога да сравнявам Ференцварош и Марибор. Марибор със сигурност е един сериозен тим”, каза след днешния двубой срещу ТНС Стойчо Стоев.