Сашо Ангелов хвали младок и разкри: Божинов е готов за игра

Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов прие със смесени чувства равенството 2:2 като гост на Славия в първи двубой от шестия кръг на efbet Лига. Наставникът на врачани похвали младока Доминик Янков, който се отчете с гол и асистенция за “зелените”, като разкри, че следващата седмица звездата на тима Валери Божинов ще бъде на линия за мача с Етър (Велико Търново). SPORTAL.BG

“Мисля, че в началото на двубоя доминирахме над съперника. Реагирахме бързо след двата гола на Славия и това даде резултат. Продължаваме да работим, за да изчистим грешките, които допускаме в края на полувремето. Самият стрес ще накара футболистите да са по-концентрирани в определени ситуации”, коментира наставникът на Ботев (Враца).

“При втория гол Доминик Янков не падна, както биха направили много играчи, а продължи да играе, центрира и успяхме да изравним, което реално ни върна в мача. Поздравления за момчето. Не са много футболистите и в световен мащаб, които не биха паднали за фаул. Валери Божинов вече е готов и ще го видим в игра срещу Етър”, допълни още Сашо Ангелов.