Кирилов призна: Приемам равенството за загуба, много хора трябва да вдигнат нивото

Старши треньорът на ЕтърРосен Кирилов бе изключително разочарован след равенството 1:1 като домакин на Царско село в среща от шестия кръг на efbet Лига. Бившият национал на България не скри, че е очаквал “болярите” да запишат първа победа днес, и призна, че приема този резултат като загуба. Кирилов не спести и критиките си към футболистите в преден план, като заяви, че единствен Даниел Младенов излиза на голови положения и търси начин да се разпише в противниковата врата.SPORTAL.BG

“Разочарован съм. Наистина исках много да бием. За мен този резултат е загуба, Не успяхме да реализираме ситуациите, които се откриха пред нас. Благодарен съм на Даниел Младенов, който играе много сериозно до момента и реално само той излиза на голови ситуации. Други хора, от които се очаква да бележат, не го правят. Смятам, че заслужавахме да победим. Царско село с един удар във вратата ни отбеляза. Безобидна ситуация и грешка в отбраната ни”, заяви веднага след срещата недоволният наставник на търновци.

“Много положения създадохме, но не успяхме да победим. За съжаление, в момента сме зависими от Дани Младенов. От седем попадения шест са негово дело, седмият е на Дюлгеров. Много хора трябва да вдигнат нивото. Липсва ни майсторство, липсва ни класа. Успяхме да вземем точки от големите отбори, но не можем да победим противници, които по принцип би трябвало. Царско село също е сериозен отбор, видяхте какво направиха с Ботев (Пловдив), но тази вечер смятам, че трябваше заслужено да спечелим трите точки”, каза още Кирилов.