Спасов: Добър резултат за нас, допускаме елементарни грешки

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов имаше защо да бъде доволен след петата точка, която неговият тим спечели този сезон. Абсолютният дебютант в елита стигна до 1:1 при гостуването си на Етър в среща от шестия кръг на efbet Лига. Опитният специалист, който пренаписа историята на Черно море преди години, поздрави футболистите си за демонстрирания характер в старопрестолния град.SPORTAL.BG

“Определено съм доволен от точката, въпреки че можеше и да победим. В крайна сметка обачеи домакините имаха шансове да вземат трите точки, така че резултатът е добър за нас. Получи се равностоен мач, като нашата идея от самото начало бе да играем открито и да търсим гола”, коментира след равенството на “Ивайло” Никола Спасов.

“Хубаво е, че момчетата се раздадоха, но не съм доволен от множеството грешки през първото полувреме. Голът, който допуснахме, беше подарък за Етър. По много елементарен начин ни отбелязаха изравнителното попадение. След почивката бяхме далеч по-уверени във възможностите си”, каза още наставникът на “царете”, който не скри надеждите си Антон Карачанаков да вдигне нивото на тима му.