Акрапович: Разбрали сме се на 99% с Крушарски за новия ми договор

Треньорът на Локомотив (Пловдив)Бруно Акрапович успокои привържениците на “черно-белите”, че не гледа към изхода на “Лаута”.

След поредната зрелищна победа на “смърфовете” в efbet Лига – 3:1 над Дунав (Русе) в Пловдив, Крушарски заяви в отговор на медийни спекулации, че се е разбрал на 99% с президента Христо Крушарски за новия си договор и го чака да се върне от Бразилия за останалия 1 процент.SPORTAL.BG

“Доволен съм от играта и победата срещу Дунав. След този силен мач в Страсбург и пътуването не беше лесно да освежа отбора, но видяхте ли някой да изглежда уморен днес? Излязохме с голямо желание, доволен съм от всички момчета. За гостуването на Левски в следващия кръг няма да променяме обичайния си стил, ще играем офанзивно. След едва 6 кръга е твърде рано да се говори кой къде ще се класира накрая.
Успехът ще е за тези, които издържат на този ритъм. Винаги има интерес, но нищо конкретно като разговори не са водени. Слухове не ме интересуват, концентриран съм върху работата си тук”, каза специалистът.