Пазят Левски с автомати, Балъков се усъмни в тима

Полицията е на крак, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

Левски беше посрещнат с автомати от полицията на летището в Босна и Херцеговина. Засилената охрана се наложи заради провокациите между феновете на родния гранд и тези на ФК Сараево. sportni.bg

Двата тима се изправят един срещу друг в четвъртък вечер от 22:00 часа в босненската столица. Очаква се пълна мобилизация на местната полиция заради изцепките на агитките.
Освен от босненци, левскарите бяха пазени и от двама български полицаи. Те ще помогнат и за безпрепятственото пристигане на агитката в Сараево в четвъртък.

Отборът е настанен в най-луксозния хотел в града. Играчите се отдадоха на почивка преди заниманията си в сряда вечерта и в четвъртък сутринта.

Настроението е отлично, но според българската легенда Красимир Балъков, “сините” никак не са фаворит преди този мач. Той говори за босненски вестник.

“Гледах първия мач. Сараево ме изненада много, не позволи на Левски да покаже стила си. Според мен босненците имат шансове да елиминират противника си.

Все пак Левски е фаворит заради преднината си от първия мач, но нищо не се знае в такива сблъсъци. Българите си имат проблеми, защото са с нов треньор, нови футболисти, още не са се сработили”, сподели Балъков пред местния вестник “Спорт”.