Томаш жегна критиците и заяви: Ако сменим съблекалнята с тази на Левски, ЦСКА-София или Лудогорец, сме шампиони

Наставникът на Берое Александър Томаш бе изключително щастлив от домакинския успех с 2:1 срещу ЦСКА-София. Специалистът засипа с похвали футболистите си, обяви, че ако ги пренесе в съблекалнята на червените, Левски или Лудогорец те ще станат шампиони и не пропусна да атакува критиците си заявявайки, че почти никой в България не може да “чете статистика”.SPORTAL.BG

“Надиграхме ги с много желание, раздаване, агресия и футбол. Това, което говоря на футболистите от две години и няколко месеца, те го направиха, опознаха себе си.

Искам да поздравя Стара Загора, защото те чакаха този мач.

Като желание, агресия и себераздаване това беше най-силният ни мач. Като футбол – не. Но аз когато говоря, малко хора могат да слушат.

Трябва ни манталитет. Ако тези футболисти ги пренесем в една от трите съблекални – са шампиони. Днес тези момчета влязоха в историята. ЦСКА не е губил 29-30 години тук.

Победихме ЦСКА, Левски… Сега ни остава да победим Царско село, Арда…

Много позитивни неща има при нас от началото на сезона като футбол. За пореден път се убеждавам, че нашият отбор се справя под натиск и напрежение.

Малко хора могат да четат статистика. Те я гледат, но не могат да я четат. Никой до този момент не ни е надиграл. Смея да твърдя, че ние сме най-разпознаваемия отбор. В България всички разбират от политика, красиви жени и футбол.

Вярвам на себе си, на екипа си и на момчетата в съблекалнята.

Човек трябва да бъде позитивен, да вярва, да се труди и няма как съдбата да не ти го върне. Имам най-уникалната работа на света, обичам я.

Имаме 20 уникални мъже в съблекалнята”, коментира Томаш след победата.