Втори опит на Лудогорец да превземе Будапеща

Отборът на Лудогорец излиза за втория си мач от Група “Н” на Лига Европа. “Орлите” гостуват на унгарския Ференцварош. В първия си двубой от надпреварата играчите на Станислав Генчев разбиха с 5:1 ЦСКА (Москва) и поведоха в класирането.SPORTAL.BG

Срещата на “Групама Арена” в Будапеща ще бъде своеобразна възможност за реванш на Лудогорец срещу този съперник, след като преди само два месеца и половина двата тима се срещнаха един срещу друго в квалификациите за Шампионската лига. Тогава унгарците продължиха напред след две победи – 2:1 в Будапеща и 3:2 в Раград.

“По-скоро няма да търсим реванш срещу Ференцварош, а да покажем добра игра. Сега мачовете с Ференцварош са различни – групова фаза е, трупат се точки. Взел съм си поука от предишните два мача с унгарците. Отборът ни сега е доста по-сработен спрямо лятото”, каза Генчев преди двубоя.

Младият специалист има голям възможност за избор за почти всички фази на играта. Единствено Якуб Шверчок не пътува за Унгария, като наставникът обясни, че полякът има заболяване и травма, като това е причината за отсъствието му.

На вратата най-вероятно ще застане Пламен Илиев, тъй като Ренан има лека травма и не се знае в каква кондиция ще бъде. Пред него би трябвало да действат Антон Недялков, Козмин Моци, Рафаел Форстър и Сисиньо. В халфовата линия Стефан Баджи, Абел Анисе и малко по-напред Марселиньо. По двете крила – Вандерсон и Джоди Лукоки,  атаката със сигурност ще бъде водена от Клаудиу Кешерю.

Вероятен състав на Лудогорец: Илиев, Недялков, Форстър, Моци, Сисиньо, Баджи, Анисе, Марселиньо, Вандерсон, Лукоки, Кешерю

Лига Европа

2 кръг, четвъртък 3 октомври

Ференцварош
19:55предстои

Лудогорец

Bet365
2.62 3.2 2.8
1 x 2
класиране залози