Стойчо Младенов пред dsport.bg за купата, вярата в неговата работа, ЦСКА и бъдещето

Стойчо Младенов даде специално интервю за dsport.bg, в което говори за спечелването на Купата на Казахстан, вярата в неговата работа, ЦСКА и бъдещето си. Пред Ники Александров бившият нападател разкри, че е изключително щастлив от факта, че за 3 години успя да постигне всичко запланувано с ръководството на Кайсар относно развитието на отбора.dsport.bg

“Много съм доволен, тъй като това е плод на 3-годишния ни труд. През този период получавахме невероятна подкрепа, както аз, така и щаба ми. Успяхме да изпълним всичко, което бяхме запланували при пристигането ми в Кайсар. ”

Той също така обясни, че на този етап няма обаждане от ръководството на ЦСКА, каквито информации се появиха след напускането на Люпко Петрович. Младенов бе категоричен, че остава в Кайсар.
“Нямам обаждане от ЦСКА. Продължавам да мисля и да работя за Кайсар. Още преди 2 месеца имахме среща с ръководството на тима и те ме увериха, че ще продължим да работим заедно. В България няма доверие към българския треньор. Има непрофесионализъм от страна на много управници у нас. Когато си ръководител трябва да имаш разума да разсъждаваш и да взимаш правилните решения”, каза Младенов.