ЦСКА-София чака английски защитник

Пореден футболист от Острова е на път да се присъедини към ЦСКА-София. Това е защитникът Чарли Оливър, който в момента е свободен агент и трябва да избере между две оферти – тази на “червените” и на словенския Браво, който заема шесто място в местното първенство.
21-годишният Оливър е продукт на академията на Манчестър Сити, но няма официален мач за първия тим на “гражданите”. Той е играл редовно за резервния отбор на английския гранд, като на два пъти е бил преотстъпван – първо на Флийтууд Таун, за който записва един мач в Лига 1 (третото ниво на английския футбол – б.р.), а няколко месеца по-късно и на дублиращия тим на Брентфорд, където изиграва 15 мача.
През миналото лято Оливър не получи предложение за нов договор от Ман Сити и беше освободен. В последните няколко месеца централният бранител, който умее де действа и като десен бек, е отказал няколко оферти. Неговото желание е да продължи кариерата си в чужбина.SPORTAL.BG

ЦСКА-София показва сериозен интерес към английския пазар от известно време и вече привлече трима футболисти от Острова – Тони Уот, Греъм Кери и Вив Соломон-Отабор.