Мартин Кушев: Нашата цел винаги е била топ 6

Помощник треньорът на Славия Мартин Кушев изрази радостта си след победата над Витоша Бистица в двубоя от 14-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

Славия с минимална победа след куриозен гол (видеоанализ)

“Доволен съм от победата. Имахме доста късмет при гола. Заслужавахме трите точки, след показаното на терена, особено през второто полувреме. С този мач продължаваме една много хубава серия”, заяви наставникът.

“Победната серия се дължи на много работа. Доскоро имахме много контузени футболисти, но вече имаме различни опции. Хубаво е да има конкуренция в отбора”, добави бившият нападател. Това е четвърта поредна победа за Славия в първенството и пета във всички турнири.

“Победите и точките ни дават самочувствие, дано продължим така.”

На въпрос за шансовете на отбора за място в топ 6, старши треньорът на столичния отбор категорично заяви, че тимът винаги се е целял в място в челната шестица.

“Най-доволен съм от себераздаването, имаше доста труд на терена. През първото полувреме имахме доста ситуации, но липсваше последният пас. През втората част владеехме напълно инициативата, с изключение на две ситуации. Можехме да вкараме доста голове, но във футбола трябва и късмет, така че сме доволни от трите точки”, завърши Кушев.