Херо: Мартин Камбуров започна, а сега може и да завърши с мен

Наставникът на Берое Димитър Димитров остана доволен от победата с 3:0 като гост над Дунав в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Херо похвали голмайстора Мартин Камбуров и добави, че кариерата му е стартирала при него, а нищо чудно и да завърши при него.SPORTALBG

“Срещу Арда загубихме незаслужено, гледайки статистиката. Имахме 18 удара срещу 1 на тима от Кърджали. Днес нямахме никакви външни халфове след контузиите на Вандерсон и Педро. Нямахме нито една офанзивна смяна. Има още много какво да се желае, но това ще стане след Нова година.

Иначе напълно заслужена победа. След първия гол нещата се решиха”, каза Херо, който похвали автора на първия гол Мартин Камбуров за 226-те попадения в елита.

“Уникално постижение на Мартин Камбуров. Те цифрите говорят. Започнах с Мартин в Локомотив (Пловдив). Може и с мен да завърши. Той трябва да се уважава изключително много. Ако се чувства добре, защо да не играе и през следващия сезон”, разкри Димитров.

Относно следващия мач на Берое, който е домакинство срещу Левски, треньорът на заралии сподели: “Мисля, че Левски ще подходи доста по-сериозно срещу нас от първия мач (б.а. Берое спечели с 3:1 на “Герена”). Мачът ще е двуостър и труден за прогнозиране. Надявам се отново да победим. Контузиите много ни пречат. Днес на пейката нямахме нито един офанзивен футболист. Ако бяхме получили контузия, не знам какво трябваше да направя – някакви чудеса”, завърши Херо.