Левски си хареса вратаря на Витоша за заместник на Михайлов

Левски набеляза вратаря на Витоша Християн Василев за заместник на Николай Михайлов. Последният не е доволен от статута си на резерва и се твърди, че ще потърси късмета си на друго място през зимата. Михайлов има договор до лятото на 2021 година и ще трябва да преговаря с ръководството  за начина, по който ще се раздели с отбора. През този сезон той има само един официален мач – побдата с 5:1 над Спартак (Варна) за Купата на България. Ники имаше контузия в началото на сезона, а сега отново е извън строя заради такава.SPORTAL.BG

Ако той си тръгне, Левски ще остане само с двама вратари в състава си – Милан Миятович и Петър Иванов. Именно това е накарало Петър Хубчев и компания да се насочат към Християн Иванов, който е бивш младежки национал. До този момент 22-годишният вратар е взел участие в 12 мача през сезона, в които е допуснал 19 гола. Шест от тях му бяха вкарани именно от играчите на Левски.

Интерес към него проявява и Ботв (Пловдив). От “Герена” обаче имат сериозен коз в сравнение с “Канарчетата”. В момента двама играчи на Левски се подвизават във Витоша – Атанас Кабов и Илия Димитров. “Тигрите” не крият, че искат да ги задържат за постоянно. Така те могат да се превърнат в разменна монета за Василев.

“Меридиан мач”