Бек на ЦСКА може да се озове в предпоследния в Първа лига

Изпадналият в немилост в очите на “червените” фенове Стойчо Атанасов може да се озове в тима на Ботев Враца, научи dsport. Десният защитник не е играл за ЦСКА в шампионатен мач от близо три месеца, след като направи ужасяваща грешка в двубоя срещу Черно море, който столичани загубиха на своя стадион “Българска армия”.

Още на мача между Ботев Враца и ЦСКА, спечелен от “червените” с 3:0, ръководствата на двата клуба са влезли в преговори и принципно е постигната устна договорка за трансфера. За да се финализира сделката се чака само съгласието на играча. Въпреки, че Ботев е на предпоследната позиция в Първа лига Атанасов може и да има желание да премине в тима заради треньора Антони Здравков, с когото работи в младежкия национален отбор и бе неизменна част от титулярният състав.

Освен Атанасов врачани имат желание да си върнат и други футболисти обличали зеления екип преди време. В медийното пространство се завъртя името на футболиста на Славия Емил Стоев, който изкара три силни сезона с екипа на “зелените”. Заради ограниченият брой играчи, в момента, всякакви мениджъри предлагат различни чуждестрани футболисти, които от щаба на врачани, ще разглеждат по време на зимната пауза.