Петър Жеков: “Титан” продаде мача с Мура за 1.5 млн. евро

Вечният голмайстор на “А” група и легенда на ЦСКА Петър Жеков продължи атаката си срещу собствениците на клуба. Той твърди, че босовете от “Титан” са продали мача с Мура от Лига Европа. sportni.bg

След равенство 1:1 в София срещу словенците, “червените” отпаднаха от надпреварата. Според Жеков, пернишките бизнесмени се облажили сериозно от това. 0
“Червената” легенда сподели това свое мнение в личния си профил във Фейсбук.

“Продали са мача за 1.5 млн. евро. Ако ЦСКА се бяха класирали за следващия кръг, щяха да бъдат изхвърлени, защото не са платили на Черноморец за Мишел Платини.

В Китай са спрели тотото на 50 хил. евро и всичко това е доказано”, написа в профила си Петър Жеков.

Той засегна и темата около търговския директор на клуба Георги Павлов. Шефът е в открит конфликт с наставника Стойчо Младенов, колкото и да отрича за подобно нещо.

“Този е един боклук”, изригна легендарният бивш нападател по адрес на Георги Павлов.

Напрежението на “Армията” не стихва след отпадането от Мура. След двубоя със словенците ЦСКА изигра контрола с Атромитос, в която играха шестте нови попълнения от Локомотив Пловдив.

Според вестник “Меридиан Мач”, наставникът Стойчо Младенов им е скръцнал сериозно със зъби. Той ги е заплашил, че ще ги изгони, ако продължат да играят лежерно.