Покойник прогнозирал трите победи

Яви ми се близък, който за съжаление вече не е сред нас, разкри Георги Братоев

Волейболният ни национал Георги Братоев направи емоционално изказване след победата с 3:0 гейма над Австралия. Успехът беше трети пореден за селекцията на Найден Найденов на Олимпиадата в Лондон. След него Жоро разкри, че преди няколко нощи сънувал негов близък – покойник, който му казал, че България ще спечели първите си три мача в Лондон,блиц

“Случи ми се нещо, в което не вярвам. Не съм много суеверен, но сънувах нещо, което ме кара да настръхна. Не е за пред журналисти, но ще ви кажа, че един мой близък, който за съжаление вече не е сред нас, се яви и ми каза, че няма да имаме проблеми и ще спечелим трите мача. Нещо, което не вярвам… Но го споделих със съотборниците и в момента се чувствам малко странно, след като се случи”, коментира Георги Братоев.

“Всеки мач е абсолютно индивидуален. В един играе добре един, в друг мач – влиза друг играч”, каза разпределителят след двубоя с “кенгурата”.

“Когато играеш срещу някого за първи път и нямаш представа какво той прави, а си го гледал само на видео, е доста трудно. Същото се получи и с Полша в София, защото повечето момчета не бяха играли срещу тях”, продължи волейболният национал.

“Чувствам се нормално. Винаги ще има критици. Това е волейбол и не е война. Няма от какво да се страхувам”, завърши Жоро Братоев.