Херо: Не привлякохме това, което искахме, но момчетата имат бъдеще

Наставникът на Берое Димитър Димитров обяви, че е притеснен от пропуските, които правят неговите футболисти. Херо допълни след победата с 2:0 над Етър, че заралии не са могли да привлекат това, което искат, но е сигурен, че новите момчета с добри качества и имат бъдеще.SPORTAL.BG

“Голове се правят и в първата, и в последната минута. Първото полувреме беше слабо – не се движехме, нямахме агресия. През втората част имахме надмощие – създадохме положения, имахме и греда. Трябва време новите да паснат и да се стиковат. Като цяло съм доволен от второто полувреме. Притеснявам се, че пропускаме много, правехме го и в подготовката.

Положенията пред нашата врата бяха след индивидуални грешки и липса на концентрация. През първото полувреме не съм доволен, не се движехме, показателите не бяха добри. Трябват ни поне още две седмици, докато вкараме в ритъм новите. Не можахме да привлечем това, което искахме. Продадохме Бригидо преди началото на първенството и това налажи да променим схемата. Като цяло обаче новите имат бъдеще и ще го покажат. Не очакваме повече нови в Берое”, каза Димитров.