Илиан Илиев: Срещу Левски ще ни е толково трудно, колкото и ако нямаше сътресения

Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след победата на неговия тим с 2:0 като гост над Дунав, че следващия мач, който е срещу Левски във Варна, ще е точно толкова труден, колкото и ако нямаше сътресения при сините.SPORTAL.BG

“Не можем да кажем, че беше лесно. Изпускаш положения и държиш само един гол преднина като гост. Важното е, че създаваме положения, което на този етап е добре. Футболистите се стараха много и като цяло сме доволни. Добър мач. Не трябваше да излезем притеснени и да гоним резултат.

И в следващия мач ще излезем да играем футбол. Ако спечелим трите точки – добре”, каза Илиев, след което коментира следващия мач на моряците, който е домакинство на Левски.

“Не ми е пабота да коментирам Левски. Като цяло е неприятно за всеки един отбор да попадне в такава ситуация. Познавам Хубчев и доста от момчетата. Знам, че като излезеш на терена тези ситуаци не влияят. Сигурен съм, че мачът ще е толкова труден, колкото и ако нямаше тези сътресения в Левски”, разясни Илиев.

“Нас ни притесняват натрупаните картони, но имаме млади момчета, които са готови да влязат. Взехме един футболист, който се е доказал в България. Имаме млади момчета и чужденци, които също заслужават да играят”, завърши Илиев.