ЦСКА ще става като Барса

ЦСКА ще става като Барселона! Това каза депутатът от Герб Емил Димитров, който е близък с Христо Стоичков. Както е известно името на Камата се спряга за президент на армейския клуб и се шуми около това на Димитров, че ще бъде един от основните спонсори.sport.bnt.bg

“Имаше среща в Евксиноград, на която коментирахме бъдещето на ЦСКА. За самото събитие няма да говоря подробно. Целта ни е да помогнем на клуба. Идеята е да привлечем спонсори за отбора, които да вливат пари, дори и сред тях да не е споменаваният “Газпром”. Искаме ЦСКА да няма главен акционер, а да бъде акционерно дружество. Целта е клубът да се управлява по модела на Барселона”, разясни Димитров.

“Христо Стоичков иска да се завърне в ЦСКА, готов е да влезе в клуба, стига всичко да се развие по нашия план. А той е сегашните собственици от фирма “Титан” да се оттеглят. Днес ще имам среща с Димитър Борисов, след което ще има повече яснота за бъдещето на ЦСКА. Надявам се сегашното ръководство да отстъпи, а нашите идеи да се реализират. Всичко друго ще бъде пагубно за клуба”, допълни депутатът.