Буки: Нямахме късмет, ние сме почти изпаднали

Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев изрази съжаление след поражението с 1:2 от Берое в efbet Лига. Бившият полузащитник на ЦСКА и Левски заяви, че “тигрите” са нямали късмет срещу тима на Димитър Димитров.    SPORTAL.BG

“Близо бяхме до точката, но ни трябва и късмет. Днес нямахме късмет, имахме ситуации, имахме себераздаване, но малшанс. Не можем да сме недоволни, благодарих на момчетата за промяната в мисленето им, за раздаването, но явно трябва да изстрадаме нещата. Нищо не се обърка, всичко беше наред, даже успяхме да вкараме и втори гол. Не знам дали имаше засада, не съм гледал записа.

Берое е силен отбор, силен във въздуха, противопоставихме се. Реалният резултат трябваше да е равен. Все още има шанс да се спасим. Следващият ни мач е много важен. С всяка загуба шансовете намаляват, шансовете ни са супер минимални в момента. Искам футболистите да са непримирими, независимо от обстоятелствата. Няма нужда нищо да тежи на играчите, ние сме почти изпаднали, само могат да спечелят от цялата ситуация, трябва да играят за клуба си и за привържениците”, каза Буки.