Буки: Една мъничка точица, която значи много

Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев остана доволен след равенството 1:1 с Локомотив (Пловидв) на “Лаута”.SPORTAL.BG

“Старахме се, показахме раздаване. Това не беше един от добрите мачове на Локомотив (Пловдив), работа през седмицата, разузнаване, това ни помогна. Имахме кадрови проблеми, но в крайна сметка имаме взаимозаменяемост. Постигнахме една мъничка точица, която за нас значи много. Математически тя за нас е нищо, но дано показва, че имаме какво да покажем. Разочарован съм много от трите поредни загуби, искахме да вземем точки от всички мачове досега, но не стана.

Минимален ни е шансът да оцелеем, нищожен, но във всеки мач излизаме да покажем добър футбол, да развием отбора. Не робувам толкова на схеми и системи на игра, важно е футболистите каква битка могат да дадат на всеки един играч. Локомотив е много раздвижен отбор, всеки момент не знаеш как ще се разместят, Митко Илиев е навсякъде, но моите футболистите отговориха много добре. Няма какво да се лъжем – Витоша е абсолютен аутсайдер във всеки един мач, от нас зависи да променим това. Момчетата могат, имат сили, но им липсва самочувствие”, каза бившият полузащитник на ЦСКА и Левски.