Хикс в дербитo между ЦСКА и Локо Пловдив, Витоша удари Черно море във виртуалния футбол на dsport

Мачът между ЦСКА и Локомотив Пловдив завърши при без победител 1:1 в дербито на последния 26-ти кръг на „Виртуален български футбол“, която поредица излъчваме в партньорство с ozone.bg. В нея екипът на Дарик и dsport симулират мачовете от българското първенство, които трябваше реално трябваше да се играят в момента.DSPORT.BG

“Червените” и “черно-белите” си размениха по едно полувреме и по един гол. Анте Аралица вкара страхотно попадение в края на първата част, а Али Соу се възползва от груба грешка в защитата на Локомотив и в 88-ата минута изравни резултата.

В ролята на треньор на ЦСКА влезе един от нашите патрони Веселин Найденов, който се включи от далечен Китай.

Голямата изненада се случи във Варна. На стадион “Тича” Черно море загуби от Витоша Бистрица с 0:3. Головете за победителите отбелязаха Даниел Кутев, Емил Гъргоров и Кристиян Кочилов. В ролята на треньор на “варненци” влезе младата надежда на българския футбол Мартин Минчев, който ръководеше действията на Бойко Димитров от dsport. Георги Атанасов пък игра с Черно море.

Ботев Враца победи с минималното 1:0 Царско село. Даниел Генов влезе в ролята на треньор, а по ирония на съдбата той вкара и победния гол, който донесе трите точки за варненци.

Изигра се и отложената среща между отборите на Арда и Лудогорец. Шампионите стигнаха до минимална победа с 1:0. Бившият футболист на Лудогорец и настоящ на Арда Михаил Александров разпределяше позициите на новака в Първа лига, но това се оказа недостатъчно. Шампионите имаха игрови превес и спечелиха попадение на изненадващ голмайстор – Стефан Баджи.

В събота (11 април) ще се изиграят и последните четири мача от редовния сезон. Мачовете ще започнат точно в 17:00 часа и може да ги проследите абсолютно на живо във Фейсбук страницата на dsport и на dsport.bg.

Използваме официалният футболен симулатор на УЕФА Pro Evolution Soccer 2020 и специално разработен пач за българското първенство.

Партньор на dsport в това начинание е ozonе.bg. Изиграйте скуката и само сега използвай промокод dsport на ozn.bg/dsport20 и вземи Pro Evolution Soccer 2020 и още футболни предложения с допълнителна 8% отстъпка.

Гледайте предишните два епизода на “Виртуален български футбол”

Резултати от виртуалния 26 кръг на efbet Лига:

Ботев Враца – Царско село 1:0
1:0 Даниел Генов 27

Черно море – Витоша 0:3
0:1 Кутев 29, 0:2 Гъргоров 34, 0:3 Кочилов 83

ЦСКА – Локомотив Пловдив 1:1
0:1 Аралица 45, 1:1 Соу 88

Отложен мач

Арда – Лудогорец 0:1
0:1 Стефан Баджи 64

Виртуално класиране след изиграването на  част от мачовете в 26 кръг в efbet Лига: