Берое се разделя с двама футболисти

Спортният директор на Берое Валентин Грудев обяви, че клубът възнамерява в следващите дни да се раздели със Зоран Йосипович и Карлос Охене.DSPOR/BG

„Говорим с агентите на Зоран Йосипович и Карлос Охене. Най-вероятно те ще бъдат хората, с които ще се разделим. И двамата футболисти имаха контузии през зимата, претърпяха операции в чужбина. Треньорското ръководство смята, че не са достатъчно добре подготвени. Ще им търсим други отбори. Най-вероятно с тях двамата ще се разделим“, коментира Грудев.

„Това, което мога да кажа е, че в каквото и състояние да бъде Левски, Левски остава сериозен отбор. Левски е Левски. Надявам се да започнем с победа първенството“, добави той.

„Мисля, че ние сме един от най-окомплектованите отбори в първенството. Ще бъде тежка борбата. Основни фаворити ще бъдат Лудогорец и ЦСКА. Те привлякоха добри и скъпи футболисти. Всеки един отбор измежду Берое, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Славия, Черно море може да заеме трето и четвърто място. Ние ще се борим за място, което ще ни осигури класиране в Лига Европа“, продължи спортният директор на Берое.

„Борислав Цонев на този етап след един проведен разговор през зимата стана ясно, че няма желание да се върне в Берое“, каза още Валентин Грудев.