Стамен Белчев: Може да има още нови в ЦСКА, готови сме на 90% за старта (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че в тима може да пристигнат още нови играчи. Той сподели в интервю за клубния сайта, че тимът е на 90% готов за старта на шампионата.DSPORT.BG

“Подготовката мина добре. Имаше много добри условия на базата в Панчарево. Очаквам да покажем постоянство в играта, да доминираме на терена през всичките мачове. Очаквам да завършим с един добър завършек”, заяви той.

“Вижданията ми от новите е, че са страхотни футболисти. Нужно им е малко време, за да покажат истинските си възможности. Що се отнася до още нови играчи. Сега сме в трансферен прозорец. Ако има договорки, ще имаме и нови попълнения”, добави Белчев.

“Контролите бяха три на брой, въпреки че първата бе от едно полувреме. Мисля, че на този етап на достатъчни. Като имаме и предвид, че момчетата, които бяха и преди тук изиграха за около 1 месец, 10 мача. Дали сме готови за началото? Винаги има какво да се желае. На 90% сме готови”, добави Белчев.

“Винаги, когато има публика по трибуните е добре за футбола. В лицето на нашите фенове, те са 12-ия ни играч”, заяви той.

“Състоянието на играчите е добро. Да, на някои им беше нарушена подготовката. Но всички са готови да покажат истинските си възможности. Нещата ще са наред”, добави той.

“ЦСКА има много добри играчи. Не е нужно да се променят много от нещата за краткото време, от което работим заедно. Имам изисквания. Най-важното е да се движим напред. Да сме компактни, да владеем топката и да имаме добра огранизация. Важното е да побеждаваме. Това, че вкарваме по три гола е радващо за всички. Това е резултат от работата, която всички вършат. Винаги има какво да се желае”, добави Белчев.