Любо Пенев: Бяхме по-силни, но след червения картон играхме “махленската

Наставникът на Царско село Любослав Пенев бе видимо емоционален след края на двубоя, в който неговият тим победи Етър с 3:0 на старта на първенството. Специалистът сподели, че генерално е доволен от играчите си, но след червения картон на Пламен Крачунов от противниковия отбор, е последвало отпускане в неговите редици и футболистите са започнали да играят “махленската”.SPORTAL.BG

“Бяхме по-силни докато не изгониха човек на Етър. Като че ли след това те играха по-добре. Честитих им на момчетата, ама така не може. С човек повече сме. Това е на юруш, а не футболът, който тренирахме. След изгонването на играча на Етър, малко махленска работа. Доволен съм, но това са неща, които трябва да се кажат. Утре ще се случи такъв мач, но при други обстоятелства. Трябва да играем разумно, с главата” започна той.

“Това е моето мнение за мача. Радва ме, че играхме добре, с футболни знания. Това, което тренираме, се получи. Обективен съм. Когато е добре – е добре. Когато е зле – зле. Правим си трудни нещата, да. Нов сезон е и вече не мислим за предния. Започнахме добре и сме доволни. Някои момчета си тръгнаха, дойдоха други – продължаваме да работим, това е”, коментира Пенев.

„Рано е да правим сравнения с предния сезон. Ние сме може би отборът от А група, който почива най-малко. Това е първият кръг. Ще видим какво предстои”, завърши специалистът.