Мартин Кушев: Търсим играчи за всички линии

Помощник-треньорът на Славия Мартин Кушев логично бе разочарован след тежката загуба с 0:3 от Лудогорец. “Има много причини за загубата днес. Заслужена победа за Лудогорец днес. През първото полувреме стояхме доста добре. Но последния пас не ни вървеше. През втората част направихме много грешки. И отбор като Лудогорец ги използва”, заяви Кушев.DSPORT.BG

Лудогорец се разигра и надви Славия

“Може би първият гол много повлия. Може би има психология. Но Лудогорец стояха много добре. Нашият отбор имаше желание, но днес не се получаваше”, каза още той.

“Не е приятно за всичко 90 минути да полагаш всички усилия и да не спечелиш. Миналата седмица беше така, сега пак бе така”, добави той.

“Янис Карабельов имаше проблеми в гърба след мача с Черно море и затова днес не игра. Всички виждаме какво израстване има във Филип Кръстев. Той ще носи лентата. Ако Янис напусне имаме футболисти. Те за това са тук – да покажат, че имат място в състава. Ще търсим нови попълнения. Търсим играчи за всички линии, но за момента не се получава. Загорчич бе доста изнервен и до преди малко имаше разговор в съблекалнята”, добави Кушев.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте