Георги Тодоров: Момчетата се влагат много, рано или късно резултатите ще дойдат

Треньорът на Левски Георги Тодоров бе в малко по-добро настроение в сравнение с последните седмици. Той заяви, че е доволен от играчите след равенството 1:1 с Арда.DSPORT.BG

“Доволен съм от точката, особено с оглед на развоя на мача. Допуснахме много наивни грешки. Чувстваше се неувереност в отбора. С 10 човека успяхме да вземем точката. Ако беше Робърта вкарал, можеше и да победим. Трудът, който полагат играчите, заслужавахме и друг резултат”, заяви Тодоров.

“На полувремето им казах, че не искам да виждам такива неуверени хора. Няма причина да са неуверени. Сега им е времето да покажат най-доброто. Трябва да търсим позитивното. А то идва с резултати, защото нашата публика е особена”, заяви още той.

“Нужно е време да се сработят всички. Има притеснение. Рано или късно ще има резултат. Те се влагат на тренировките. То е до късмет, до шанс и до майсторство. Аз съм убеден, че всеки иска да вкара. Имахме възможност да спечелим мача. Но не успяхме”, добави Тодоров.

“Ще си говорим в съблекалнята. Трудно се променят характерите. Ще видим в следващите дни дали ще има трансфери. Нуждаем се от хора в защита. Видяхме Матео влезе да играе отзад. Не съм убеден в неговите качествата в защита. Днес се справи добре”, добави Тодоров.

“Щом вкарахме гол значи се получи нещо. Може би и факта, че Паулиньо мина да играе зад Робърта. Паулиньо е много добър играч”, добави треньорът.

“Много съм доволен от момчетата. Не виждам повод за притеснения”, заяви още той. “Обстановката е много по-спокойна. Нужна е голяма промяна. Много от момчетата искат да се докажат в Левски”, заяви още той.

“Ники Михайлов е отличен. Футболист на годината беше. Пожелавам му да бъде отново. Той е един истински капитан. В тази обстановка човекът не се чувства комфортно, но стисна зъби”, добави Тодоров.