Николай Киров: Трябва да сме по-точни в завършека на атаките и ще побеждаваме

Треньорът на Арда Кърджали Николай Киров заяви, че доволен от представянето на тима му. Според него домакините можеха и да спечелят, но и да загубят.

“Получи се динамичен двубой. Нашият отбор успя да вкара само един гол. Допуснахме твърде елементарен гол. Цялата защита беше в наказателното поле. Допуснахме от тъч”, заяви Киров.DSPORT.BG

“Започнахме добре в първите минути на втората част, пресирахме. Накрая можехме и да загубим. Доволен съм от равния резултат. Създадохме ситуации, които не можахме да завършим. Имаме го и този проблем. Последният пас, последният удар трябва да са малко точно, за да можем да побеждаваме. Очаквах агресията, която имахме, но трябва да съумяваме да отбелязваме голове. Доста е приятно усещането да играем в Кърджали, видяхте колко хора дойдоха да ни подкрепят”, заяви още той.

“Не смятаме в момента точките, доста мачове предстоят. Имаме доста работа във взаимовръзката между играчите. Доста играчи си тръгнаха и дойдоха нови такива. Имаме вече нов играч в центъра на нашата защита.

Това са най-нормалните неща. Когато има много нови играчи е нужно време да подобрение. Надявам се по най-бързия начин да използваме предимствата си”, каза още той.

“Страхотна обстановка е в Кърджали. Съжалявам, че не можахме да зарадваме напълно хората. Нека да идват на всеки мач. Те са зад нас и горят в играта”, добави Киров.

“Широчината на състава става все по-голяма. Това е хубаво. Има конкуреция на всяка една позиция”, добави той. “Относно селекцията? Всичко може да се случи”, добави Киров