Никола Спасов: Не бяхме дисциплинирани, доволни сме от точката

Бившият старши треньор на Царско село и настоящ наставник на Монтана Никола Спасов говори след нулевото равенство между двата тима. Той заяви, че футболистите му не са били достатъчно дисциплинирани, но все пак е доволен от спечелена точка.DSPORT.BG

Девет от Монтана измъкнаха точка от Царско село в София

„Една точка не може да замести три. Аз просто исках да вземем пълния комплект. Не бяхме дисциплинирани, ще разговаряме през седмицата с футболистите, но в крайна сметка сме доволни от точката“, заяви Спасов.

„Приятно ми беше да се върна тук на Царско село. Нямах по-малко желание от предния мач. Емоцията за мен в случая е една.

„Момчетата издържаха и психически и физически, наредиха се максимално добре, нямам забележки. Естествено направихме 1-2 пропуска в последните минути, но това е нормално. Може би заради това раздаване и отношение към мача, късметът натежа към нас.

„Момчето, което беше на проби го освободихме, няма такова нещо, че сме в контакт с Иван Стоянов. Добър футболист, но не сме говорили с него. Аз поне не знам“, отрече слуховете за трансфер на Иван Стоянов в Монтана Никола Спасов