Балъков: Срещу Арда ще ни е още по-трудно, целите са ни високи

Красимир Балъков говори след нулевото равенство на ръководения от него тим ЦСКА 1948 срещу Берое в Стара Загора. Старши треньорът на „червените“ смята, че в следващия кръг срещу Арда отборът му ще изпита повече трудности в сравнение с първите си два мача в efbet Лига. Балъков е категоричен, че целите на новака за високи.DSPORT.BG

Берое и новака ЦСКА 1948 не успяха да си вкарат в Стара Загора

„На фона на 90 минути резултатът е закономерен. Разбира се, че Берое ни натисна през втората част, но ние играхме добре в защита, компактно. Имахме своите си положения и моменти на контраатака, но за жалост не можахме да ги реализираме“, коментира Красимир Балъков.

„Аз винаги съм казвал, че нашите цели са всеки мач да побеждаваме. Искахме да победим ЦСКА София и Берое. И двата отбора ще играят огромна роля в efbet Лига. Мисля, че равен с Берое Стара Загора е добър резултат. Ще анализираме грешките си и ще търсим победа в следващия мач“.

„Последният пас в атаката не бе точен както ми се искаше и затова не реализирахме. Не се притеснявам от жълтите картони, имаме 30 футболисти, всеки е готов да влезе и да играе Климентов получи схващане, което е нормално. Всеки избяга поне 11 километра“.

„Целите са високи, макар че сме за първа година в efbet Лига. Това е ЦСКА. Взимат се нови футболисти, които да вкарват конкуренция в състава“, сподели той.

„(Ивайло) Чочев е минал през прегледи, състоянието му е добро , въпреки контузията, която има. Трябва да се поработи с него, надявам се скоро да можем да разчитаме на него. Със сигурност може да очаквате, че няма да освободим никой до зимата. До края на трансферния прозорец само господ може да каже какво може да стане“.

„Сериозен противник е Арда. Тази година efbet Лига ще е много конкурентна. Малките неща ще решават мачовете, понякога една ситуация. Аз съм сигурен, че срещу Арда ще е още по-тежък от първите два. Надявам се футболисти да дадат всичко от себе си и да победим“, завърши старши треньорът на ЦСКА 1948.

Повече от Красимир Балъков чуйте тук: