Акрапович: Бяхме по-качественият отбор, започваме сериозна работа за Европа

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович изрази мнението си, че неговият тим е бил по-добрият на терена и заслужено е взел трите точки от Овча Купел. “Смурфовете” победиха Славия с 2:0 в мач от 3-тия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

Локомотив Пд надви Славия в здрав мач преди двубоите на двата тима в Европа

“Победихме след хубава игра, хубави комбинации и хубави голове. Имахме още ситуации, които трябваше да отбележим. Искаме да реагираме на всеки стил на игра от противника. Знаем как играе съперника. Да, Славия имаше проблеми, но съм сигурен, че ще намери формата си. Знаех, че няма да има проблеми за нашите защитници, въпросът беше колко ще вкараме ние напред. Ние днес бяхме по-добрият, по-качественият отбор”, започна Акрапович.

“Ако се беше контузил още някой нямаше с какво да реагираме от пейката. От понеделник започваме сериозната работа, за да се подготвим за мача от Европа. Те имат мач в неделя и се надявам да са изморени. Ще се подготвим добре. Вече компенсирахме липсата на Томашевич. Днес Чико Цветанов игра на тази позиция. Ще видим и Илич как ще се справи. Георги Минчев се включи добре в мача, имаше възможности да вкара и гол, но за съжаление не успя. Ще разчитам на него”.

“Готвим се сериозно за всеки мач. Знаем, че в София мачовете са трудни и може би концентрацията в такива моменти е по-голяма”, завърши старши треньорът на Локомотив Пловдив.